Elkészítés: A fokhagymákat megpucolom és felaprítom nagyobb szeletekre vágva. Belerakom egy kisebb tányérba, és egy evőkanál sót teszek rá, állni hagyom. A krumplit meghámozom, felvágom, mintha hasábburgonyát készítenék, de kicsit vastagabbra hagyom. Hőálló, nem mély tálba belerakom a krumplit, megszórom a sós fokhagymával, sültcsirke fűszersóval vastagon megszórom, és a tetejére bacon-csíkokat rakok. Három evőkanál olajjal meglocsolva, fóliával letakarva 15 percig sütöm. Sütés közben folyamatosan locsolgatom saját levével, jól átforgatom. Mikor már majdnem kész, leveszem a fóliát, és még 10 percig sütöm, amíg jó puha lesz. Bármilyen hús vagy saláta mellé fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.