Elkészítés: A harcsafilét 8 egyforma szeletre vágjuk, besózzuk. A harcsaszeleteket lisztbe mártjuk, kevés olajban pirosra sütjük.
A paraj szárát lecsipkedjük, bő vízben megmossuk, forró vízbe tesszük, és azonnal leszűrjük.
A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, sós vízben 10 perc alatt megfőzzük, melegen tartjuk.
A forrázott parajt a vajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, hozzáöntjük a tejszínt. Még 15 percig pároljuk.
A halszeleteket meglocsoljuk a serpenyőben maradt zsíradékkal, melyben elkeverjük a zúzott fokhagyma felét. A citromot ízlés szerint csorgatjuk
a halszeletekre.
A csíkokra vágott zöldségekkel és a parajjal tálaljuk a halat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.