Elkészítés: A pulykát medalionokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymát összekeverjük a mustárral, és a húsra kenjük. Serpenyőben mindkét felét aranyszínűre sütjük, kivesszük.
A cukkinit hosszában négybe vágjuk, belsejét kivágjuk, és ferdén nagyobb darabokra vágjuk. Az édeshagymát és a citromot cikkekre szeljük. A serpenyőben visszamaradt olajhoz öntünk még egy kicsit, és először a citromokat kicsit megpirítjuk, majd a cukkinit, a hagymát, a sátfányt és a borsot is beletesszük. Ha szükséges, egy kis zöldséglevessel felöntve megsütjük.
A citromos cukkinit a hússzeletekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.