Elkészítés: A pulykát medalionokra vágjuk, sózzuk. A zúzott fokhagymát összekeverjük a mustárral, és a húsra kenjük. Serpenyőben mindkét felét aranyszínűre sütjük, hozzáadva a zöld- és a rózsaborsot is, kivesszük.
A cukkinit hosszában négybe vágjuk, belsejét kivágjuk, és ferdén nagyobb darabokra vágjuk. Az édeshagymát és a citromot cikkekre szeljük. A serpenyőben visszamaradt olajhoz öntünk még egy kicsit, és először a citromokat kicsit megpirítjuk, majd a cukkinit, a hagymát, a sátfányt és a borsot is beletesszük. Ha szükséges, egy kis zöldséglevessel felöntve megsütjük.
A citromos cukkinit a hússzeletekkel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.