Elkészítés: A tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, összenyomott fokhagymával bedörzsöljük, kis étolajjal meglocsoljuk, 1 éjszakára hűtőben pácoljuk.
Másnap a kelbimbót sós vízben megpároljuk. A bepácolt tarjákat serpenyőben megsütjük, a megsült húsokat egy tálba félretesszük.
A karikákra szelt hagymát, újhagymát, paprikát a pecsenyezsíron megsütjük, hozzáöntjük a kelbimbókat és a konzerv kukoricát. Megsózzuk, összerottyantjuk. Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.