Elkészítés: Az oldalast megmossuk, majd a csontok mentén 8 vagy 12 egyforma részre daraboljuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk, bőrével együtt széles szájú serpenyőbe vagy lábasba dobjuk. Az olajat ráöntve félig kisütjük, majd a húst hozzáadjuk. Néhány perc alatt körös-körül megkapatjuk, majd megsózzuk, a zúzott fokhagymával és a borssal fűszerezzük. Kb. 2,5 dl vizet öntünk alá, majd lefedve, kis lángon, bő 1 óra alatt puhára pároljuk.
Ha kész, a tejföllel dúsítjuk, 2-3 percig forraljuk. Leginkább valamilyen tészta illik köretnek hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.