Elkészítés: A krumplit felteszem héjában főni. A hagymát és a fokhagymát apróra, a pórét karikára vágom. Egy edényben elkészítem az öntetet: a tejszínt és a tejet összekeverem, szórok bele fehérborsot. A sajtokat lereszelem. A csirkemellet csíkokra vágom, sózom, fűszerezem.
Egy nyél nélküli serpenyöben a hagymákat üvegesre dinsztelem, a húst fehéredésig elősütöm, félreteszem.
A serpenyőt kivajazom, belekarikázom a krumplit, sózom, borsozom, ráterítem a hagymás csirkemellet, majd megint krumplit, ismét fűszerezem, meglocsolom az öntettel. Rakok rá néhány szelet paradicsomot, paprikát, s vágok rá cseresznyepaprikát.
180 fokora előmelegített sütőben, légkeverésen megsütöm, 35 perc után rászórom a reszelt sajtot, s kevés prézlit, majd 5 perc elteltével grill fokozaton aranybarnára pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.