Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözöm. Kis lyukakat vágok bele, amikbe fokhagymát dugok. Egy kisebb tepsibe - amibe a combok pont beleférnek - szórok kockára vágott füstölt szalonnát. Besózom a combokat, ráteszem a szalonnára. Külön tálban összekeverem a 2 dl tejszínt kb. 2 dl ketchuppal. Ezt a szószt ráöntöm a húsra, hogy ellepje. Fóliával lefedem, és 220 fokon kb. másfél órát sütöm. Utána leveszem a fóliát, és kb. 20 percet pirítom. Rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.