Elkészítés: A szílvákat mosás, száradás után a szár felöli oldalon éles késsel behasítjuk kb. egyharmadáig, és csipesszel /én évekkel ezelőtt egy bélyegcsipeszt áldoztam fel ilyen célra/ kivesszük a magot. Ha végeztünk a szílvával, ugyanannyi gerezd fokhagymát pucolunk, és azokat bedugjuk a magok helyére. Ezután üvegekbe rakjuk. Elkészítjük a felöntőlevet: a hozzávalókat az ecet és a nátrium benzoát kivételével összeforraljuk. Egyidejűleg forrásponthoz közeli kb. 1 dl forróvízben feloldjuk a nátrium benzoátot /forralni tilos, mert kicsapódik/. Ha kihűltek, összeöntjuk az ecettel együtt. Az elkészített lével felöntjük az üvegeket, lezárjuk, és a helyére tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.