Elkészítés: A fokhagymát vékony csíkokra vágjuk, és megtűzdeljük vele a kacsamellet. Sóval bedörzsöljük, és legalább 1 órát állni hagyjuk, hogy a só jól átjárhassa.
Közepesen meleg sütőben kezdjük el sütni. Sütés közben többször meglocsoljuk borral, majd saját zsíros pecsenyelevével. A sütés vége felé növeljük a sütő hőfokát, hogy a bőr szép pirosra és ropogósra süljön.
A sült mellhúst a csontról lefejtjük, ferdén felszeleteljük, és a mellcsontra visszarakva hagymás tört burgonyával és vöröskáposzta-salátával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.