Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, könnyen formázható, puha tésztát kell készíteni. 4 cipóra vágjuk.
A cipókat egyenként téglalapokká nyújtjuk, képzeletben 3 részre osztjuk. Így a két szélén lévő részeket ujjnyi
szélesen 45 fokban bevagdossuk.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A tésztacsíkok közepére igazítjuk egy csíkban a tölteléket, és két oldalról felváltva 1-1 csíkkal megfonjuk.
A tepsi aljára sütőpapírt helyezünk, és arra rakjuk a megfont tésztákat. 1 felvert tojással megkenjük a rudak tetejét, és kb. 15 perc kelesztés után előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt rózsaszínre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.