Előkészítés: A sajtot kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk. A kenyereket vékonyan megkenjük vajjal.
Elkészítés: A kenyérszeletek felére fektetjük a sajtot, majd betakarjuk a maradék kenyérrel. Ha marad sajtunk, a felső kenyérre fektetjük, és kissé lenyomkodjuk. Különböző formájú kiszúrókkal kiszaggatjuk a kenyereket. Törekedjünk arra, hogy minél kevesebb szabáshulladék maradjon. Ízlésesen tányérra rakjuk, és kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 darab: 611 kJ/146 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.