Elkészítés: 1. Öntsük az összes hozzávalót egy mély tálba, majd keverjük össze, hogy krémes tésztát kapjunk.
2. Teflon bevonatú palacsintasütőt használjunk a sütéshez, dobjunk diónyi vajat a serpenyőben, majd amikor elolvadt, merőkanállal merjünk egy adagot a tésztából, és öntsük a serpenyőbe. Finoman mozgatva oszlassuk el egyenletesen a tésztát.
3. Amikor megsült az egyik oldala, falapáttal óvatosan nyúljunk alá, fordítsuk meg, majd hagyjuk, hogy a másik oldala is átsüljön.
4. Narancslekvárral és fahéjas porcukorral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.