Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, és kevés olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és addig kevergetjük, amíg nyers színe eltűnik és egy kis levet ereszt. Ekkor levesszük a tűzről, ha hűl egy picit, beleütünk egy tojást, fűszerezzük (ízlés szerint, vagdalhatunk bele petrezselyemzöldet is), jól összekeverjük, és annyi zsemlemorzsát szórunk bele, hogy összeálljon. A hosszában kettévágott paprikákat (lehet fagyasztott is) kimagozzuk, megtöltjük a húsos masszával, tepsibe rakjuk szépen egymás mellé. Egy pohár tejfölt összekeverünk 1 tojás sárgájával, kicsit megsózzuk, és a töltelék tetejét meglocsoljuk vele. Szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.