Elkészítés: A húst a csontok mentén felvágjuk. A megtisztított almát, hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.
A hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk az almát, a fokhagymát ás a savanyú káposztát, kissé átpirítjuk, majd a húst is hozzáadjuk a babérral, felöntjük a fehérborral, és lefedve pároljuk. Ha szükséges, időnként vízzel pótolhatjuk a folyadékot.
Amikor a hús megpuhult, megkóstoljuk, majd ízesítjük, ha szükséges.
Kínálhatjuk főtt burgonyával vagy kenyérrel is, tejfölt is locsolhatunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.