Elkészítés: A tejben felfuttatjuk az élesztőt, amibe kevés cukrot is teszünk. A lisztet, a margarint, 1 evőkanál sót, az egész tojást, valamint a felfuttatott élesztőt összegyúrjuk, közepesen kemény tésztává. Lisztezett kelesztőtálba rakjuk, lefedjük, és néhány órára hideg helyre, illetve hűtőszekrénybe rakjuk kelni, de 1 éjszakán át is kelhet.
A hűtőszekrényből kivéve jól átgyúrjuk, hogy hólyagos legyen. Kétujjnyi vastagra nyújtjuk, késsel bevagdaljuk a tetejét, majd szaggatjuk.
Tepsibe tesszük, tojással megkenjük. Reszelt sajtot majd gyufaszál vastagságúra vágott füstölt szalonnát, tarját vagy combot teszünk a tetejére. De lehet köménymaggal, szezámmaggal is megszórni.
Körülbelül 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük, de vigyázzunk, nehogy megégessük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.