Elkészítése: A pulykamell nagyobb szeletekre vágjuk, majd egy kicsit kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk. A füstölt húst ledaráljuk és a nyers tojással, borssal összekeverjük. Az így kapott tölteléket a pulykamellekre halmozzuk, majd felcsavarjuk õket, és hústûvel megtûzzûk. A göngyölegeket a sütõben fólia alatt megsütjük/megpároljuk, majd levéve a fóliát aranybarnára sütjük. Mielőtt teljesen kész lenne, rárezseljük a sajtot, majd rápirítjuk. Sütõbõl kivéve körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.