Elkészítés: 1. A gnocchit főzzük ki a csomagoláson található utasítás szerint.
2. A megtisztított, felvágott gombát kb. 5 percig pirítsuk kevés olajon, majd adjuk hozzá a felcsíkozott lazacot, és pirítsuk tovább.
3.Picit sózzuk, szórjuk rá a petrezselymet és facsarjuk rá a citrom levét, majd adjuk hozzá a tejszínt.
4. Végezetül a kifőtt gnocchit öntsük hozzá, keverjük jól össze.
5.Tálaláskor 1-2 citromkarikát helyezzünk rá.
Az eredeti recept tagliatelle tésztával írja. Szerintem gnocchival laktatóbb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.