Elkészítés: A csirkemellet felszeletelem, mindkét oldalát sózom, borsozom. A 3 dl tejfölt kikeverem az apróra vágott fokhagymával, meghintem kevés sóval és feketeborssal. A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megfőzöm.
Egy tepsibe kevés olajat öntök, beleteszem a csirkemellszeleteket, reszelek rá füstölt sajtot, majd megfőzött, lecsepegtetett karfiolokat a tetejére teszem. Ráöntöm a fokhagymás tejfölt, és a tetejére reszelem a maradék sajtot. Előmelegített sütőben szép pirosra sütöm. Rizzsel tálalva isteni finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.