Elkészítés: A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, a 2 fél szeletet középen óvatosan bevágjuk és kihajtjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük őket egyszer feta sajttal, egyszer pedig a füstölt sajttal és a sonkával. Ráhajtjuk a hús másik felét, fogpiszkálóval megtűzzük, a tetejét is megfűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, rozmaringgal.
Egy jénaiba pici olajat öntünk, beletesszük a csirkemelleket, a megtisztított, sóval, borssal fűszerezett gombát, egy picit meglocsoljuk olajjal. Betakarjuk alufóliával, 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 20 percig így sütjük, majd további 15 percig fólia nélkül, amíg szép piros nem lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.