Elkészítés: A csirkemellet szeletkre vágom, sózom, borsozom, és kis olajban elősütöm. Az elősütött húsokat egy tepsibe rakom. Elkészítem a mártást.
A szalonnát apró kockára vágom, megpirítom, majd hozzáteszem a kockára vágott hagymát és fokhagymát, majd megszórom pirospaprikával, és felöntöm kis vízzel (mintha pörköltalapot készítenénk). Sózom, borsozom. Beleszórom a kockára vágott paradicsomot, majd pár perc múlva a paradicsomsűrítményt is hozzáadom. 5-10 perc alatt összeforralom, és ezután 2 dl tejföllel az egészet összeturmixolom. A mártást a húsra öntöm, megszórom a reszelt füstölt sajttal, és kb. 40 perc alatt készre sütöm. Burgonyapürével vagy rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.