Elkészítés: A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a cukrot és a fűszereket - összeforraljuk. Ezután hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni, majd hozzákeverjük a felvert tojásokat. Ebbe a keverékbe áztatjuk a kalácsszeleteket, hogy alaposan megszívják magukat.
Az epret ezalatt összeforraljuk a mézzel és a reszelt citromhéjjal.
A sütéshez egy serpenyőben felforrósítunk 3 evőkanál vajat, majd rászórunk ugyanennyi cukrot. Miután a cukor elolvadt oldalanként 3-3 perc alatt megsütjük a kalácsszeleteket.
A fűszeres bundás kalácsot a forró eperraguval tálaljuk. Tökéletes vasárnapi reggeli vagy gyors desszert.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.