A fokhagymát a vajon megfonnyasztjuk, majd az összevagdalt petrezselymet beleforgatva sóval, citromlével ízesítjük. Addig kevergetjük a tűzön, amíg a petrezselyem meg nem fonnyadt. A combokat a forgónál az alsó felük felől bevágjuk, hogy a felsőcomb csontjától elváljon, és a felső combcsontot éles kis késsel kibontjuk. (Ezt a csontot a fagyasztóba rakjuk, hogy majd egyszer levesbe főzzük.) Ha felsőcombból készítjük, akkor az alsó fele felől könnyen kicsontozhatjuk. A petrezselymet a felsőcomb csontja helyére tömködjük, a húst ráhajtjuk, és fogvájóval összetűzzük. Utána a combokat szalonnába tekerjük, és a bőrös felükkel felfelé tűzálló tálra egymás mellé rakjuk. Forró (200 oC-os, gázsütőnél: 6. fokozat) sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a szalonna ropogós piros nem lett. Rizzsel és többféle salátával tesszük asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.