Elkészítés: A fűszereket és a zúzott fokhagymát összekeverem a liszttel. A tepsit kiolajozom, majd a fűszeres lisztben megforgatom a csirkecombokat. A tepsibe helyezem, kb. 20 percet hagyom állni. Tetejére szeletelem a vöröshagymákat, és a maradék fűszeres lisztet a tetejére szórom.
Meglocsolom bőven a tejföllel, a tetejére reszelem a sajtot.
Alufóliával letakarom, és sütőben kb. 1 órát sütöm. A fóliát levéve kis színt adok neki.
Köretnek burgonyapürét és rizst adok. Nagyon finom vörösboros aszalt szilvával vagy rumos szilvakompóttal.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.