Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi darabokra vágjuk, ha csirkeszárnnyal folgozunk, akkor ezeket az ízületeknél elvágjuk.
A ketchuppal elkeverjük a sört, a borsot, a chiliszószt ízlés szerint, sózzuk, majd az előkészített húst beleforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és kb. fél óra alatt megsütjük a sütőben.
Ezalatt a márványsajtot összetörjük villával, elkeverjük a tejföllel (akár lassú tűzön is összemelegthetjük őket).
A csirkefalatkákat a márványsajtos szószba mártogatva pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.