Elkészítés: A liszttel a fűszereket elkeverjük. Összezúzzuk a fokhagymát, és ezt is hozzákeverjük. Beleforgatjuk a húst, és egy jénaiba tesszük.
A vöröshagymát felszeleteljük, a sajtot lereszeljük. A húsra terítjük a hagymát, rászórjuk a megmaradt lisztes keveréket és a sajtot.
A tejfölt az olajjal elkeverjük, és a csirke tetejére öntjük. Alufóliát teszünk rá, és előmelegített sütőben 200 fokon 40 percig pároljuk, majd a fólia nélkül 15-20 percig sütjük.
Majonézes krumplisalátával vagy krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.