Előkészítés:
A fokhagymát, a hagymát és a fenyérfüvet megtisztítjuk, a fűszerekkel, és negyed tk. sóval és ugyanennyi borssal, a chilivel és az olajjal együtt mixerbe tesszük, és megőröljük.
Elkészítgés:
1. A halat nagy falatnyi darabokra vágjuk, tálba tesszük a fűszerkrémmel, jól összeforgatjuk, és lefedve 15 percre a hűtőbe tesszük pácolódni.
2. Alufóliával kibélelt grilltálcára tesszük a halat, és forró grill alatt 3-4 percig, vagy a 220 C-fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegített sütőben 5-8 percig sütjük. Közben a haldarabkákat megfordítjuk, hogy mindenütt jól megbarnuljanak.
3. A halat tálra rendezzük, megcsepegtetjük a szójaszósszal, és tálaljuk. Párolt rizs illik hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 235 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.