Előkészítés:
A fokhagymát, a hagymát és a fenyérfüvet megtisztítjuk, a fűszerekkel, és negyed tk. sóval és ugyanennyi borssal, a chilivel és az olajjal együtt mixerbe tesszük, és megőröljük.
Elkészítgés:
1. A halat nagy falatnyi darabokra vágjuk, tálba tesszük a fűszerkrémmel, jól összeforgatjuk, és lefedve 15 percre a hűtőbe tesszük pácolódni.
2. Alufóliával kibélelt grilltálcára tesszük a halat, és forró grill alatt 3-4 percig, vagy a 220 C-fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegített sütőben 5-8 percig sütjük. Közben a haldarabkákat megfordítjuk, hogy mindenütt jól megbarnuljanak.
3. A halat tálra rendezzük, megcsepegtetjük a szójaszósszal, és tálaljuk. Párolt rizs illik hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 235 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.