Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A darált húsokat összekeverjük az oregánóval, a mustárral, a ketchuppel, a fokhagymával, a hagymával, és letakarva hűtőben 2-3 órát érleljük.
Elkészítés: Sütés előtt rudacskákat formázunk a húsmasszából, amit hurkapálcára teszünk, és a grillen kíméletesen megsütünk, ügyelve, hogy ne száradjon ki. Köretnek a burgonyát megmossuk, megcsepegtetjük a hús visszamaradt zsiradékával, szaftjával, fóliába csomagoljuk, és a grillen kb. 20 perc alatt megsütjük. A paradicsomot megmossuk, tányérra karikázzuk, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, rászórjuk a paradicsomra, meghintjük a vágott petrezselyemmel, meglocsoljuk az olajjal, és rátesszük a húsrudacskákat.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 520 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.