Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A darált húsokat összekeverjük az oregánóval, a mustárral, a ketchuppel, a fokhagymával, a hagymával, és letakarva hűtőben 2-3 órát érleljük.
Elkészítés: Sütés előtt rudacskákat formázunk a húsmasszából, amit hurkapálcára teszünk, és a grillen kíméletesen megsütünk, ügyelve, hogy ne száradjon ki. Köretnek a burgonyát megmossuk, megcsepegtetjük a hús visszamaradt zsiradékával, szaftjával, fóliába csomagoljuk, és a grillen kb. 20 perc alatt megsütjük. A paradicsomot megmossuk, tányérra karikázzuk, megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, rászórjuk a paradicsomra, meghintjük a vágott petrezselyemmel, meglocsoljuk az olajjal, és rátesszük a húsrudacskákat.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 520 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.