Elkészítés: Szokás szerint megfosztom héjától a krumplit, jól megmosom, nagyobb darabokra vágom, és beleborítom egy öblös tálba.
Jó alaposan megszórom sóval, ami lehet akár durvaszemű tengeri só is, majd megszórom a fűszerekkel. Ízlés szerint bármit lehet, én általában azokból szoktam válogatni, ami a felkínált húsra is kerül. Most éppen őrölt köményt, bazsalikomot és metélőhagymát dobtam rá... Végül meglöttyintem pár csepp olajjal és jól összeforgatom az egészet. Lehet natúran is sütni, de a só és pici olaj akkor is kell.
Egy jóképű tepsit kibélelek sütőpapírral, beleborítom a fűszeres krumplidarabokat, és bedugom a 190 fokos sütőbe, légkeverésen, addig, amíg aranybarnára nem sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.