Előkészítés: A dióbél kétharmadát ledaráljuk, a maradék egyharmadot durvára vágjuk. A borsot mozsárba tesszük, és durvára összetörjük. A snidlindet megmossuk, szárazra töröljük, és apróra összevágjuk. A paprikát megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és nagyon apróra összevágjuk.
Elkészítés: A mascarponét habosra kikeverjük a margarinnal, majd három egyenlő részre osztjuk. Az egyik harmadához hozzáadjuk a darált diót, csipet őrölt fekete borsot, sót, és jól összekeverjük. 3-5 cm-es rudat formálunk belőle, és meghempergetjük a durvára vágott dióban. A következő adaghoz csipet őrölt fekete borsot, sót adunk, jól kikeverjük, 3-5 cm-es hengert formálunk belőle, majd megforgatjuk a durvára tört borsban. A harmadik adagot megszórjuk fehér borssal, sóval, összedolgozzuk, megformázzuk, mint az előző kettőt, majd meghempergetjük snidlingben és a paprika kockákban. Mindhárom rudat külön-külön alufóliába csomagoljuk és kb. 2 óra hosszat hűtőszekrényben érleljük. Vízbe mártott késsel kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk. Ízlés szerint pirítóssal, vagy puha kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.