Elkészítés: A mascarponét simára keverjük az ízlés szerinti mennyiségű sóval és színes borssal. Ezután hozzáadjuk a vodkát, ízlés szerint citromlevet, az apróra vágott metélőhagymát (snidlinget), az apró kockára vágott füstölt lazacot, majd alaposan összekeverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd pár kanál habot óvatosan a masszához keverünk (vigyázzunk, nehogy túl lágy legyen a massza!!!!).
Ezután 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy a krém kicsit megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek.
Egy darab fóliát leterítünk az asztalra, majd ráhelyezünk 1 szelet füstölt lazacot. Ezután rákanalazzuk a fűszeres-mascarponés krémet, majd a fólia segítségével feltekerjük és megformázzuk. Minden lazacszelettel így járunk el. Ezután tálcára helyezzük a tekercseket, majd 1-2 órát a hűtőben pihentetjük.
Tálalás előtt a hűtőből kivesszük, éles késsel felszeleteljük. Ezután tányérra helyezzük a tekercseket, majd mindegyik tetejére kaviárt kanalazunk. Pirított kiflikarikákkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.