Elkészítés: Előző nap érdemes elkészíteni a pácot. A Piros Aranyba ízlés szerint keverjük a fűszereket és egy kevés olajat. Ezzel a páccal a kiklopfolt szeleteket bekenjük, és a hűtőben másnapig pihentetjük. Másnap tepsibe rakjuk, tejfölt teszünk rá, és alufólia alatt közepes hőfokon 1-1,5 óráig sütjük. Ezután a fóliát levesszük, a húsra rátesszük a reszelt sajtot, és rápirítjuk. Ha nem puhult volna meg a hús, akkor a fóliát még visszarakjuk. Krumplipüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.