Elkészítés: A sárgarépát hosszúkás csíkokra felvágjuk, majd feltesszük főni. A főzővízbe sót és fokhagymát teszünk, 10 percig főzzük, majd leszűrjük, és lefedve egy kicsit hagyjuk párolódni. Ezután egy tálba tesszük, és teljesen kihűtjük. A dresszinghez a vizet, az ecetet, a cukrot, a borsot, a köménymagot és az olívaolajat kikeverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Összeforgatjuk a teljesen kihűlt sárgarépával, és állni hagyjuk, időnként átforgatva, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.