Elkészítés: Olajon megdinszteljük az újhagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a répát, tovább pirítjuk. A zöldségeket kicsit félrehúzzuk a lábosban, és az így kapott kis helyre szórjuk a római köményt, a chilit és a koriandert is. Rövid ideig pirítjuk a fűszereket is, majd jól összekeverjük a lábos tartalmával. Vízzel felengedjük, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Kb. 20 perc alatt puha lesz a répa és jöhet a botmixer.
A leturmixolt levest - ha szükséges - még hígíthatjuk, esetleg után fűszerezhetjük. Beleöntjük a tejszínt, újra felforraljuk a levest, és tálalható is. Én most reszelt sajttal tálaltam. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.