Elkészítés: Az előkészített, letisztított egész sertésszűzet a borskeverékkel alaposan bedörzsöljük. A cikkekre vágott hagymából és a zúzott fokhagymából, valamint a még pácoláshoz szükséges alapanyagokból olajos pácot készítünk. A sertésszűzet bedörzsöljük, és alufóliába csomagolva legalabb 2 napra hűtőbe tesszük.
A pácból kivéve minden oldalát aranybarnára sütjük, majd a húst a serpenyőből kivéve felszeleteljük, és meg további 5 percig sütjük.
A pácból visszamaradt hagymából a paradicsommal és paprikával pirított zöldségragut készítünk, rozmaringgal, sóval, borssal fűszerezzük. Tálaláskor a sertésszeletekre pirított, ropogós szalonnaszeleteket helyezünk.
Köretként sült, héjas burgonyát kínáljunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.