Elkészítés: Egy nagy tálban morzsoljuk össze a lisztet az élesztővel, majd adjuk hozzá a sót, apránként a vizet, az olívaolajat, a zúzott fokhagymát és az oregánót. Gyúrjuk össze laza tésztává. Egy nagyobb cipót formázzunk belőle, és kilisztezett tálban meleg helyen pihentessük, kb. 1 óra alatt duplájára fog kelni.
A tésztát átgyúrjuk, majd tenyerünket enyhén megolajozzuk, és diónyi golyókat gyúrunk a tésztából. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket, mindegyiknek a közepébe ujjunkkal kis mélyedést formálunk, a választott tölteléket nyomjuk a mélyedésbe. Szobahőmérsékleten hagyjuk tovább kelni kb. 15 percig.
Kevés olívaolajjal megkenjük a tetejüket, és 190 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük a vendégváró falatkákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.