Elkészítés: A beáztatott babot felrakom főni az apróra kockázott vöröshagymával, a füstölt hússal és a babérlevéllel. Amikor a bab félig megpuhult, belerakom a gerslit és a zöldségeket, valamint az ételízesítőt.
Amikor minden megfőtt, kiveszem a csülköt, feldarabolom, belerakom a póréhagymát és átforralom. A zsírból a lisztttel fokhagymás rántást készítek, amibe a leves levével való felengedés előtt belerakom a pirospaprikát, és berántom a levest.
Után ízesítek, és tálalom úgy, hogy a feldarabolt csülökből és póréhagymából minden tányérra elosztva teszek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.