Elkészítés: A zöldségeket megpucolom, majd jól megmosom, közben kevés vízben (só nélkül!) felteszem főni a zöldségkeveréket kb. 10 percre. A káposztát vékony csíkokra vágom, beleteszem egy nagy tálba, rágyalulom az uborkát, hozzáadom a kockára vágott vöröshagymát. Az egészet megfűszerezem sóval, fokhagymával, oregánóval, kakukkfűvel (óvatosan bánjunk a kakukkfűvel, mert nagyon erőteljes íze van!). Reszelek 1 nagy maréknyi trappista sajtot, és összekeverem a fűszerezett zöldséggel. Eközben megfő a zöldségkeverék, amit leszűrök, hozzákeverem a zöldséghez. Az öntethez elkeverem a nagy poharas tejfölt a kis tubusos majonézzel, a salátára öntöm, és jól elkeverem. Hűtőbe teszem 15-20 percre. Magában is fogyasztható, de nagyon finom bármilyen sült vagy rántott hús mellé. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.