Előkészítés: A kekszet vagy a babapiskótát beáztatjuk 3 dl tejbe. Elkészítjük a vaníliás pudingot. A gyümölcsöket kockákra vágjuk.
Elkészítés: Ha a keksz jól megszívta magát a tejjel, a felét összekeverjük a még meleg vaníliás pudinggal, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket is. Végül belekeverjük a rumaromát és a cukrot is. Egy mélyebb üvegtál alját beterítjük a maradék keksz felével, ezen egyenletesen elosztjuk a gyümölcsös puding felét. A tetejére rakjuk a maradék kekszet, majd ismét a puding következik. 2–3 órára betesszük a hűtőbe, hagyjuk alaposan kihűlni. Tálaláskor kistányérokra szedjük, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.