Elkészítés: A hámozott tökmagot olívaolajba áztatom, szórok hozzá grill fűszerkeveréket, állni hagyom.
A camembert sajtot felkockázom, majoranna és bazsalikom kíséretében összekeverem olívaolajjal, szintén félreteszem, és hagyom állni.
A gombát megszabadítom a héjától, szeletekre vágom, majd felcsíkozom. Ehhez hozzáadom a nagyon apróra vágott fokhagymát és újhagymát. Borssal, sóval és csipetnyi bazsalikommal ízesítem, puhára párolom.
A salátakeveréet tányérokra helyezem, erre apróra vágott uborkát szórok. Paradicsommal, retekkel díszítem. A gombát, a sajtot és végül a tökmagot is szépen elosztom rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.