A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét csipet sóval felverjük. A tojássárgákat habosra keverjük az eritrittel, majd belekeverjük a kakaóport, és óvatosan a tojásfehérjét is.Sütőpapíros tepsibe (30x20-as) simítjuk, 180 fokos sütőben kb. 15-20 percig sütjük. (Tűpróba!)Közben a gesztenyepudingot a tasakon lévő előírásnak megfelelően elkészítjük azzal a különbséggel, hogy kókusztejet és édesítőt használunk! Amikor besűrűsödött, beletesszük a kókuszzsírt, és simára kavarjuk.Amikor a tészta és a gesztenyepuding is kihűlt, hozzáfogunk az összeállításhoz: a tésztát két lapba vágjuk, az alsó lapra kenjük a puding felét, rátesszük a másik lapot, és a maradék krémet rákenjük. A habfixálóval felvert, édesített kókuszhabot a tetejére kenjük, és hűtőbe tesszük.Hűtés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.