Elkészítés: Egy nagy műanyag tálat duplán kibélelünk fóliával. A kávéba keverjük a rumaromát és annyi cukrot, hogy ne legyen nagyon édes. A babapiskótákat egyenként belemártjuk a kávéba, és szorosan kirakjuk a tál alját. (Nem áztatni, mert akkor szétesik, nem baj, ha kemény, mert a krémektől úgyis megpuhul.)
A pudingporból szokásos módon pudingot főzünk. A tej mennyisége kevesebb, hogy sűrű krémet kapjunk. Amikor kész, belekeverünk 1 csomag zselatint, és még melegen a piskótára öntjük. A krém tetejére tesszük a banánkarikákat, majd megszórjuk fahéjas porcukorral.
A gesztenyemasszát darabokra törjük, és a habtejszínnel sűrű krémmé keverjük elektromos habverővel. A tejszínt apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen. Édesítjük, rumaromával ízesítjük, végül hozzáadjuk a másik csomag zselatin fixet. Egyenletesen elosztjuk a KIHŰLT vaníliapudingon (feltétlen meg kell várni, amíg a puding teljesen kihűl).
A gesztenyekrém tetejére ismét kávés babapiskótát teszünk, majd az egészet letakarjuk fóliával, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcát teszük a tálra, és egy hirtelen mozdulattal átfordítjuk. A fóliát lehúzzuk róla, nem kell félni, nem ragad rá a süti, ccak szép tortaformájú édességet fogunk kapni.
Tortaként szeleteljük vizes késsel. Keserűcsoki öntettel és tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.