Elkészítés: Az élesztőt a tejben felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, sót, tejfölt és az élesztős tejet. Az egészet összegyúrjuk, majd 1 órát hagyjuk állni. Pihentetés után a tésztát 3 mm vékonyra nyújtuk, nagy méretű szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük, kis kifliket formálunk belőle majd előmelegített sütőben 5-10 perc alatt megsütjük, s még forrón meghintjük vaniliás porcukorral.
Az én kedvenc töltelékem a gesztenye. :) A fagyasztott gesztenyemasszát kevés margarinnal, porcukorral és rummal szoktam kikeverni.
Mák, dió: A darált mákot vagy diót porcukorral és kevés tejjel összefőzőm, így sűrű, krémes állagú lesz, nem folyik ki a kiflikből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.