Elkészítés: A gesztenyemasszához adjuk hozzá a mandulát, a kakaót, ízlés szerint rumot, majd gyúrjuk masszává. Válasszunk ki egy tetszésünknek megfelelő tálat vagy tortaformát (érdemes csatosat). Ebből az adagból kb. 20x20 cm torta készült. Az a lényeg, hogy a gesztenye alj, ne legyen túl vastag, max. ujjnyira formázva tökéletes. Tegyük hűtőbe.
A tasakon található leírás szerint készítsük el a pudingot. Érdemes 1 deci tejet levenni, hogy egy kicsit sűrűbb legyen. Öntsük a gesztenyés aljra, majd hagyjuk hűlni és dermedni a hűtőben.
A tetejéhez a bogyókat tegyük egy edénybe, adjunk hozzá egy kis vizet és cukrot, majd forraljuk fel. A keményítőt oldjuk fel egy kis vízzel, majd adjuk a gyümölcshöz. Utána már nem kell forralni, és addig keverjük, míg zselés állagot nem kap. A keveréssel óvatosan bánjunk, hogy a bogyók ne törjenek össze. Öntsük a puding tetejére, majd fogyasztásig tartsuk hűtőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.