Elkészítés: A gesztenyét hagyjuk szobahőmérsékleten felolvadni, majd keverjük össze az olvasztott vajjal és a kekszporral. Ezután következik a tej (lehet tejszín is), mindenki belátása szerint adhatja hozzá, de ne legyen túl tucsogós. Szépen eldolgozzuk, gomóbcnyi masszát kiveszünk, közepébe nyomjuk a lecsepegtetett meggyet, és gombócot formálunk. Betehetjük fél órára a hűtőbe, így könnyebben fog menni a csokizás.
Gőzfürdőben megolvasztjuk a csokit (ebbe ízlés szerint lehet picit vajat vagy olívaolajat keverni), belemártogatjuk a golyókat. Ha szeretnénk díszíteni, akkor a csoki megszilárdulásra előtt megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.