Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a vajjal, a cukorral és a vaníliás cukorral. A fehérjét kemény habbá verjük. Az őrölt diót, a darált mákot és a fahéjat a sárgájához keverjük, legvégül fakanállal a felvert habot hozzáadjuk.
Kivajazott, lisztezett tortaformába öntjük, és 160 Celsius-fokon kb. 30 perc alatt megsütjük. Kihűlés után a tésztát vízszintesen kettévágjuk.
A krémhez a gesztenyepürét összekeverjük a rumaromával, egy kevés őszibaracklével és a tejszín felével. A krémet 2 felé osztjuk, az egyik felével megkenjük az alsó lapot, és beborítjuk szeletekre vágott őszibarackkal. Ezután rátesszük a felső
lapot, és megkenjük a krém másik felével.
A torta tetejét tejszínhabbal, illetve őszibarackkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.