Előkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. Kivajazunk egy őzgerincformát. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A tojássárgájákat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, és azzal is tovább habosítjuk. Ezután beledolgozzuk a diót, a kakaót, és a formába simítjuk. A sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd kiborítjuk a formából, és teljesen kihűtjük. A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a rumot, apránként a gesztenyemasszát, és sima krémmé keverjük. Három adagra osztjuk. Az őzgerincet vízszintesen három lapra vágjuk, rétegenként megkenjük egy-egy adag gesztenyés töltelékkel, és egymásra illesztjük. Az őzgerincet kívülről bevonjuk a maradék krémmel, és csokoládédarával díszítjük. Másnapig betesszük a hűtőbe, hogy szépen tudjuk szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.