Elkészítés: A gesztenyemasszát áttörjük. A tejszínhabpótló porhoz a tejet kis adagokban hozzáadjuk, majd kézi habverővel sűrű krémmé keverjük. (Figyelem, az elkészítési útmutató általában 1 csomaghoz 1,5 dl tejet ír, de itt nem kell ennyi!) Ezután az áttört gesztenyemasszát apránként belekeverjük, majd erőteljes mozdulatokkal sima, könnyü, habos masszává dolgozzuk.
A piskótát 3 lapba vágjuk, majd egyformán megkenjük a krémmel. A külsejét is bevonjuk vele. Díszítésként megszórjuk színes tortadarával, vagy apró színes cukorkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.