Elkészítés: Először a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, gerezdekre vágjuk, és enyhén sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, a levét félretesszük. A krumplit összetörjük, hozzákeverjük a lisztet és a tojást. Vizes kézzel gombócokat formálunk.
A leveshez a vöröshagymát apróra vágjuk, olajon átfuttatjuk, pirospaprikával megszórjuk, 2-3 dl vízzel felöntjük. Beletesszük a megtisztított, karikákra vágott zöldségeket, a fokhagymát, a leveskockát, a paprikakrémet és ételízesítőt, fűszerezzük sóval, borssal. A leszűrt krumpli levét hozzáöntjük.
Amikor megpuhultak a zöldségfélék, a gombócokat belefőzzük. Amikor feljönnek a leves tetejére, 2-3 perc múlva készen van. Finom, kiadós leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.