Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, a répát és petrezselyemgyökeret felkarikázzuk, majd olajon pároljuk. Kb. 5-10 perc múlva felöntjük vízzel, sóval, ételízesítővel ízesítjük és beletesszük a petrezselyemlevelet. Fôzzük, míg a zöldség megpuhul. Közben a szeletekre vágott gombát egy serpenyôben olajon puhára pároljuk (kicsit megsózzuk). Ha megfôtt a zöldség, a gombát beleszedjük a levesbe (néha barnás levet enged a gomba, azt ne tegyük bele), forraljuk. Közben elkészítjük a nokedlit (tojás, kis víz, csipet só, liszt amennyi kell) majd beleszaggatjuk a fôvô levesbe. Ha megfôtt a nokedli, habarást készítünk (tejföl, tej, liszt, fehérbors, citromlé) ezt néhány kanál forró lével elkeverjük, majd hozzáöntjük a leveshez. Kis tárkonyt szórunk bele, felforraljuk, citromkarikával, petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.